Garderobekameraer – se opp

Se opp for falske speil eller falske kleshengere hvis du er i ukjente garderober og skal sminke deg eller skifte tøy. I det siste har en del jenter blitt filmet av skjulte kameraer som ser ut som speil, klesknagger, røykalarmer eller andre helt vanlige gjenstander. Det er ikke noe gøy å bli filmet i smug fordi man har ikke kontroll på hva som skjer med filmen.

Det er selvsagt ulovlig å filme i det skjulte, den som filmer må alltid ha tillatelse før man filmer. Men det er en mager trøst hvis skaden allerede har skjedd. Oppdager du at du filmes i smug, og oppdager du hvem som gjør det bør vedkommende straks anmeldes til politiet slik at de kan sikre spor og ta de nødvendige skritt for å sørge for at det ikke skjer igjen.

Men uansett er det greit å være på vakt, og hvis du oppdager noe du tror kan være et skjult kamera bør du straks si ifra til eieren av stedet. Da vil eieren av stedet også være mer oppmerksom på mistenkelig framferd fra uvedkommende i fremtiden.

Related Posts

by

En jente i sin beste alder som har jobbet med kosmetikk og sminke i mer enn ti år. Har førstehåndskunnskap om merker som L`oreal, Dior og Dolce & Gabbana. Er alltid meget responsiv i kommentarfelt hvis du lurer på noe!

Previous Post Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares