Guide: slik kjøper du kvalitetssminke på budsjett

Ifølge en undersøkelse som ble utført i 2013 av et amerikansk magasin kalt InStyle vil hver kvinne bosatt i vestlige land i løpet av livet bruke 15,000 dollar på sminke. Dette er noe som selvfølgelig ikke gjelder deg som er litt ekstra sminkeinteressert – du bruker nok godt over gjennomsnittet, gjør du ikke?

Men det trenger ikke være så dyrt. Man kan faktisk godt kombinere mye sminkekjøp med en sunn og god privatøkonomi. Det er faktisk ganske enkelt å benytte alle sminkeelementene uten å overskride budsjettet. Tipsene nedenfor vil hjelpe deg med å spare (potensielt) tusenvis av kroner fra ditt årlige sminkebudsjett.

Bare kjøp sminken du vet med 100 % sikkerhet at vil bruke

Det høres kanskje enkelt ut, men de aller færreste av oss gjør det. ”Oj, en sånn en kan være hendig!?” tenker du nok når du blar deg gjennom nettbutikk etter nettbutikk på jakt etter nye sminkeartikler. Vel, nei. Det er ofte at slike impulskjøp fører til at en ny mascara eller hudkrem bare blir stående på baderomshylla i årevis uten å engang bli åpnet.

Tenk før du kjøper og unngå impulskjøp.

Velg billigere sminke-merker

Det er sant at noen av de beste designermerkene tilbyr fantastiske kvalitetsprodukter. Men hvis du er på et stramt budsjett, er det best å unngå å kjøpe disse produktene med mindre du om seks måneders tid har tenkt til å invitere Hallgeir Kvadsheim inn på kopp kaffe og innspilling av en ny episode av ”Luksusfellen”.

Jeg har jobbet i sminkebransjen i mer enn 10 år og har vært med på utallige tester av ulike sminkeprodukter. Konklusjonen er klar: i veldig mange av tilfellene betaler man mer for merkenavnet enn kvaliteten på produktet.
Tilbring litt tid på å undersøke billigere sminkemerker uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Google er din venn.

Rabattkoder og belønningsprogrammer

Det er mange merkevarer og forhandlere som for eksempel Bareminerals, Ulta, Sephora etc, som har sine belønningsprogrammer for faste kunder. Vanligvis er disse belønningsprogrammene gratis å bli med, noe som gjør dem til et perfekt valg for sparsomme kunder. Disse programmene består i utgangspunktet av gratis gaver og unike rabatt-tilbud som du kan benytte når du har tjent opp et visst antall poeng.

Mange norske nettbutikker har også begynt å gi rabattkoder til de kundene som kjøper på nett. Disse kupongkodene fungerer ved at de kutter av en viss prosentandel fra det totale beløpet på fakturaen din. Det å benytte disse mulighetene kan resultere i at du sparer mye penger på hvert kjøp.

Konklusjon

Kjøp av sminke kan være dyrt, men når du er kjent med disse teknikkene vil det kanskje ikke være et problem å oppfylle sminkebehovene dine . Disse tipsene vil hjelpe deg med å spare penger uten risiko for å gå på kompromiss med kvaliteten. Jeg har vært en fan av å spare mye penger på skjønnhetsprodukter siden jeg var 13 år gammel. Da vennene mine viste meg deres nye sminkeprodukter, ville jeg alltid være den som spurte hvor mye de brukte på det og om de hadde sjekket prisen i forskjellige butikker eller ikke.

Stikkord: ,

Related Posts

by

En jente i sin beste alder som har jobbet med kosmetikk og sminke i mer enn ti år. Har førstehåndskunnskap om merker som L`oreal, Dior og Dolce & Gabbana. Er alltid meget responsiv i kommentarfelt hvis du lurer på noe!

Previous Post Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares