Hvordan jeg fikk bedre hud med årene (13-25 år)

På ungdomsskolen slet jeg ofte med urenheter og dårlig hud. Du kjenner deg kanskje igjen? Hver eneste gang løper man opp fra sengen og inn på badet for å sjekke hvordan gårsdagens kosthold og aktiviteter har gitt utslag i form av kviser og urenheter. Ofte var resultatet særdeles nedslående, noe som selvfølgelig satte en liten støkk i selvtillit og hvordan man oppførte seg overfor andre mennesker. Men det tok ikke lange tiden før jeg faktisk innså at jeg trengte å gjøre noe for å bedre huden min.

Som 14 år gammel jente har man riktignok ikke de helt store forutsetningene for å kunne ta smarte bestluninger i forhold til hvordan man skal løse kviseproblemet. Heldigvis hadde jeg en datamaskin med internett tilgjengelig og visste godt at ved å skrive inn «hudpleie + tips», så kunne jeg komme langt i å finne god informasjon om dette på nett. Fant frem til blant annet Nordicfeel som viste seg å være en meget god informasjonskilde til hudpleie og skjønnhet.

Det er viktig å holde en sunn og frisk hud i ungdommen.

Etter en stund med bomkjøp og fete hudkremer bestemte jeg meg riktignok for å ta ordentlig fatt i problemet og kontaktet en hudpleier. Hun ga meg behandling cirka to ganger i måneden i rundt ett år, noe som revolusjonerte huden min. Jeg har aldri hatt så silkemyk og ren hud som da jeg betalte 1000 kroner månedlig for å gå til hudpleier – helt til jeg forsto at det hun gjorde med huden min var egentlig noe jeg kunne gjøre selv. En dyprens hver andre uke var ikke noe «hokus-pokus» eller en del av noe tryllekunst – det var rett og slett noe jeg selv kunne få til ved hjelp av noen enkle produkter.

Men det er ikke veldig enkelt å vite hvilke produkter man skal kjøpe og hvilke man skal holde seg unna.

Hvordan velger man ut hudpleieprodukter som fungerer?

Først og fremst blir man nødt til å gjøre research. Dessverre er det lett å gå seg vill i jungelen av nettsider der ute som mener at de har «enerett» på å servere sannheten om kvisekremer, hudkremer og renseprodukter. Men hvis du er litt smart, så kan du enkelt filtrere ut typiske «spam»-nettsider ved å se på sidens oppbygning, hvordan artiklene er skrevet og hvem som står bak nettsiden.

Nordicfeel har mange gode produkter som kan benyttes dersom man ønsker en ren hud fri for talger og kviser. Ut fra min lange erfaring innenfor skjønnhet- og kosmetikkbransjen kan jeg enkelt spotte at de velger ut utelukkende de beste merkevarene. Og la meg si det sånn: prisnivået er heller ikke særlig dårlig.

Stikkord:

Related Posts

by

En jente i sin beste alder som har jobbet med kosmetikk og sminke i mer enn ti år. Har førstehåndskunnskap om merker som L`oreal, Dior og Dolce & Gabbana. Er alltid meget responsiv i kommentarfelt hvis du lurer på noe!

Previous Post Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares