Kunne du tenke deg å investere i en trendy lommebok?

Til tross for at elektroniske transaksjoner i større og større grad tar over for hverdagslig kontantbeholdning er det enda slik at lommeboksalget holder seg rimelig stabilt. Et eller annet sted blir man tross alt nødt til å ha alt av betalingsverktøy samlet. I dagens moderne samfunn er det ikke unormalt av man har to bankkort, studiekort, treningskort og en haug med «fordelskort»/ «rabattkort» som man føler at man blir nødt til å ha med seg over alt.

Da blir man altså nødt til å ha en lommebok.

Et annet viktig punkt er mote. For mange er lommeboken et praktisk verktøy til å oppbevare penger, bankkort og førerkort når man vandrer rundt i samfunnet. For andre er det et smykke – noe som skal representere den du er og vise at du forstår hva som er «in» og «ut» i motebildet.

Mange velger å kjøpe lommebøker på nett. Sjansen for at man utfører et feilkjøp er ganske liten: det eneste som spiller noen rolle er størrelsen samt fargen. Og begge deler pleier å være ganske godt beskrevet hos de enkelte nettbutikkene. Hos Trendhim kan du kjøpe både lommebok og kortholdere til både herre og dame. Hvis man kjøper fra norske nettbutikker slipper man hele «toll, moms og frakt»-problematikken.

Motetips

Hvis du ønsker ytterligere tips om hvordan du bør kle deg eller hvilke «accessories» du bør kjøpe, så kan du lese mer om dette på Insidedesign. Det er en informasjonsnettside/blogg som omfatter temaer som har med mote og velvære å gjøre.

Related Posts

by

En jente i sin beste alder som har jobbet med kosmetikk og sminke i mer enn ti år. Har førstehåndskunnskap om merker som L`oreal, Dior og Dolce & Gabbana. Er alltid meget responsiv i kommentarfelt hvis du lurer på noe!

Previous Post Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares