Jeg er konstant på utkikk etter nye gode nettbutikker å handle fra, og i den anledning kom jeg over noe som heter SmartBuyGlasses. Et kjapt Google-søk viste meg at butikken er svært populær i utlandet (UK, US, Spania,Frankrike og resten av Skandinavia), men heller ganske ukjent her hjemme i Norge.

Informasjon om SmartBuyGlasses

Først starter vi med et kort avsnitt om hvilken nettbutikk det er snakk om. De fleste nordmenn har kanskje ikke så mye erfaring med SmartBuyGlasses, noe som gjør at jeg tror det kan være en god idé å få fakta på plass:

Link: SmartBuyGlasses.no
Stiftet: 2006
Hovedkontor: Torino, Italia.

Hva er SmartBuyGlasses?

Nettbutikken selger ikke bare solbriller, men også vanlige briller og kontaktlinser. Allikevel; det jeg var ute etter var noe nye og fine designsolbriller til en forholdsvis lav pris. Og jeg kan egentlig bare komme med konklusjonen først som sist. Det finnes ikke noen nettbutikker på det norske markedet som har lavere priser enn SmartBuyGlasses på solbriller i høy kvalitet. Man kan alltid kjøpe noen billige solbriller få ymse nettbutikker som baserer seg på lavkvalitetsvarer fra Kina, men jeg hadde virkelig bestemt meg for å investere rundt 1000 kroner i noen gode solbriller.

Da finner man ikke bedre nettbutikk enn SmartBuyGlasses.

Min erfaring

Etter å ha funnet frem til de Ray Ban-brillene jeg ønsket meg, tok jeg det steget å sjekke andres erfaringer. Primært fant jeg frem til anmeldelser skrevet på engelsk, dansk og svensk (da det er disse landene SmartBuyGlasses opererer primært i), men jeg kunne se at anmeldelsene nesten var utelukkende positive. Prisene på nettsiden var oppført korrekt, folk hadde fått varene sine og veldig mange hadde benyttet seg av anledningen ved å bestille noen nye solbriller etterpå.

Dette fikk meg til å bestille Ray Ban-brillene i den tro at jeg kom til å få dem hurtig levert. Og joda – det stemte. Kun fire dager etter bestilling fikk jeg vite at jeg kunne gå ned på nærmeste postkontor og hente de nye solbrillene mine. PERFEKT!

Ekte eller falske produkter?

Det de aller fleste folkene på Trustpilot spør om er: «Har Smartbuyglasses virkelig ekte produkter? Eller er de falske?»

Etter å ha sjekket ut dette med et par forskjellige kjente produsenter (Tom Ford, Ray-Ban og Perisol) kan jeg nå bekrefte at jeg har fått et svar på at alle produktene de selger er ekte. Prisene ligger nok mye lavere enn hva de gjør på andre norske nettbutikker, men det er også fordi de shipper produktene fra utlandet. Slikt presser prisene nedover.