Tenk på dette før du tar plastisk kirurgi

Takket være nylige teknologiske fremskritt og økt fokus på innovasjon som følge av et stort marked, har man nå muligheten til å ta kosmetiske inngrep på nær sagt alle kroppsdeler. Du kan bokstavelig talt få tatt en fettsuging på lårene dine eller puttet et par silikonimplantater inn i brystene i løpet av få timer.

Og fokuset har også endret seg markant hos de som jobber på dette markedet. Det er faktisk ikke slik at kvinner lengre tar alt fokuset når privatklinikker skal legge en markedsføringsstrategi. Menn blir i større og større grad representert på statistikken over de som utfører plastisk kirurgi, og ansiktsløft og hårtransplantasjon er de to type kirurgiene som helt klart har størst vekst blant den mannlige befolkningen.

Men hvor kommer denne utviklingen fra?

Mange peker til USA.

Er du helt sikker på at du er klar til plastisk kirurgi?

Denne økningen er faktisk mer på grunn av det faktum at i amerikansk kultur er det få ting som er høyere verdsatt enn en persons utseende. Studier har blitt gjort som beviser at desto mer attraktiv en person er, desto mer sannsynlig er det for at vedkommende vil få en jobb, uavhengig av hvordan andre kandidater ser ut på papiret. Og jo – med ”papiret” mener vi CV, universitetsgrad og karakterer, ikke et bilde av vedkommendes ansikt.

Bilder av perfekte menn og kvinner på TV, i trykte annonser, filmer, musikkvideoer og overalt ellers har gjort at folk i vår kultur tror at hvis de bare ser bra ut, så alt annet i livet vil bli bra. Mange mener at dette er en stor grunn til at plastisk kirurgi har blitt så uhyre populært, nemlig at man setter en korrelasjon mellom det å ha et godt utseende og det å lykkes på forskjellige arenaer i livet.

Realiteten er riktignok en litt annen. En nesejobb fikser kun én ting: nesen. Den gjør ingenting for å fjerne en gjeldsbyrde eller et fattig kjærlighetsliv. Mange sliter nok med å innse at et godt utseende ikke nødvendigvis er den riktige veien å gå hvis man ønsker å bli mer lykkelig.

Related Posts

by

En jente i sin beste alder som har jobbet med kosmetikk og sminke i mer enn ti år. Har førstehåndskunnskap om merker som L`oreal, Dior og Dolce & Gabbana. Er alltid meget responsiv i kommentarfelt hvis du lurer på noe!

Previous Post Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares