Hvordan finne billig sminke på nett?

Det er en haug med nettbutikker der ute som selger billig sminke på nett, men vi hjelper deg med å finne de aller beste alternativene. Grunnen til at jeg er i posisjon til å anmelde nettbutikkene som jeg gjør er at jeg har arbeidet i kosmetikkbransjen i vel 10 år, vært innom flere av de største sminkehusene som konsulent og har en dyp innsikt i hva som er billig og hva som er kvalitet.

Eleven

Eleven er en relativt ny nettbutikk som for alvor har slått seg stort opp i Norge. De kjører en ganske hissig markedsføringsstrategi med tilbud og annonsering i hytt og gevær. Fri frakt og kjapp leveringstid er absolutt noe som gjør at det er fristende å få kjøpt seg noe kosmetikk der.

Link: Eleven.no.

Skjermbilde 2015-10-12 kl. 19.04.40

Shopping4net

Dette er en litt annerledes nettbutikk igjen. Her satser man stort og bredt, og man kan få alt fra kontaktlinser til barneleker til sminke & kosmetikk. Et godt utvalg som gjør at jeg ofte tyr til denne nettbutikken fremfor de andre. Gode priser, kjapp levering og et flott brukergrensesnitt på nettsidene. Link: Shopping4net.no

Slik ser nettsiden til Shopping4net ut.
Slik ser nettsiden til Shopping4net ut.

Look fantastic

En internasjonal nettside som har fri frakt over hele verden. Over 10,000 varer tilgjengelig og et prisnivå man kan smile av. En av våre absolutte favoritter. Link: LookFantastic.no

Skjermbilde. Foto: Look Fantastic
Skjermbilde. Foto: Look Fantastic

Blivakker

En siste og tredje samarbeidspartner som selger billig sminke på nett er Blivakker. Dette er en 100 % norsk nettbutikk med godt rykte som utvider sortimentet sitt bokstavelig talt hver eneste uke. Selv har jeg begynt å bruke denne nettbutikken i større grad til solprodukter (solkremer etc.) da de har et godt utvalg her. OBS! EDIT: Dette er en nettbutikk vi virkelig ikke anbefaler lengre etter et par uheldige episoder.

Blivakker.no er en flott nettbutikk. Her er et skjermbilde.
Blivakker.no er en flott nettbutikk. Her er et skjermbilde.