Billig sminke på nett

Hvordan finne billig sminke på nett?

Det er en haug med nettbutikker der ute som selger billig sminke på nett, men vi hjelper deg med å finne de aller beste alternativene. Grunnen til at jeg er i posisjon til å anmelde nettbutikkene som jeg gjør er at jeg har arbeidet i kosmetikkbransjen i vel 10 år, vært innom flere av de største sminkehusene som konsulent og har en dyp innsikt i hva som er billig og hva som er kvalitet.

Eleven

Eleven er en relativt ny nettbutikk som for alvor har slått seg stort opp i Norge. De kjører en ganske hissig markedsføringsstrategi med tilbud og annonsering i hytt og gevær. Fri frakt og kjapp leveringstid er absolutt noe som gjør at det er fristende å få kjøpt seg noe kosmetikk der.

Link: Eleven.no.

Skjermbilde 2015-10-12 kl. 19.04.40

Shopping4net

Dette er en litt annerledes nettbutikk igjen. Her satser man stort og bredt, og man kan få alt fra kontaktlinser til barneleker til sminke & kosmetikk. Et godt utvalg som gjør at jeg ofte tyr til denne nettbutikken fremfor de andre. Gode priser, kjapp levering og et flott brukergrensesnitt på nettsidene. Link: Shopping4net.no

Slik ser nettsiden til Shopping4net ut.
Slik ser nettsiden til Shopping4net ut.

Look fantastic

En internasjonal nettside som har fri frakt over hele verden. Over 10,000 varer tilgjengelig og et prisnivå man kan smile av. En av våre absolutte favoritter. Link: LookFantastic.no

Skjermbilde. Foto: Look Fantastic
Skjermbilde. Foto: Look Fantastic

Blivakker

En siste og tredje samarbeidspartner som selger billig sminke på nett er Blivakker. Dette er en 100 % norsk nettbutikk med godt rykte som utvider sortimentet sitt bokstavelig talt hver eneste uke. Selv har jeg begynt å bruke denne nettbutikken i større grad til solprodukter (solkremer etc.) da de har et godt utvalg her. OBS! EDIT: Dette er en nettbutikk vi virkelig ikke anbefaler lengre etter et par uheldige episoder.

Blivakker.no er en flott nettbutikk. Her er et skjermbilde.
Blivakker.no er en flott nettbutikk. Her er et skjermbilde.

Vakker.no

Vakker er en nettside med et stort utvalg av sminke, parfyme, hudpleieprodukter og …. klokker! Alle de mest kjente merkene er representert og et kjapt søk på noen av de mest populære produktene virker at de er delvis konkurransedyktige på pris. Når vi snakker om pris, så har de også en «outlet»-side hvor de selger sterkt rabattert sminke. Her får man valget mellom å klikke seg gjennom varer som har blitt nedsatt med mellom 10 % og 80 %. Nyttig.

Klikk deg inn på Vakker.no og sjekk ut selv!

I tillegg til et godt utvalg og lave priser, så har Vakker.no fem timers åpen telefonservice på hverdager. De har også opprettet en kontaktform hvor man kan sende inn spørsmål og få svar i løpet av få dager.

NiceBeauty

NiceBeauty er en danskeid butikk med varelager i Norge. De ble opprinnelig startet opp som en nettbutikk med fokus på å selge hårprodukter, men sortimentet ble kjapt utvidet til å omfatte billig sminke og andre skjønnhetsartikler.

I skrivende stund har NiceBeauty.no listet litt over 2400 varer og produktene ankommer ditt hjem eller din postkasse i løpet av 2-4 dager. Frakt betaler man kun på bestillinger under 499 kroner, så her gjelder det å kjøpe mye hvis man først slår til.

VITA

Helse- og kostholdsbutikken VITA kjenner man kanskje best fra sine 216 fysiske butikker? Uansett har de nå også åpnet en ganske suksessful nettside som selger sminke på nett. Man forbinder kanskje VITA med C-vitamintabeletter og nesespray, men nettbutikken deres har nemlig et av Norges største utvalg av sminke. Du kan søke blant mer enn 15,000 produkter fra merker som Lancôme, Estèe Lauder, YSL og Biotherm.

StrawberryNET

En nettbutikk som har blitt meget populær hos norske kunder de siste årene er StrawberryNET (klikk her for å sjekke ut nettsiden). Enkelt og greit – de har det beste utvalget av billig sminke på nett. Hvis du ser etter et sminkeprodukt som ikke finnes på Strawberrynet er det en stor sjanse for at du ikke finner det på noen andre sminkebutikker.

Til tross for at nettbutikken er eid av amerikanere, så har de en nettside på norsk hvor alle prisene er oppgitt i NOK. Her får man også fri frakt til hele verden på alle kjøp over 260,- NOK.

Comments

 1. Pingback: Kjøpe sminke på nett fra utlandet –er det lønnsomt? | Kostmetikkportalen

  • Anna
  • desember 16, 2013
  Svar

  Jeg har brukt mange utenlandske nettbutikker, men nå er den norske kronen så ekstremt svak at man burde kjøpe sminke her hjemme i Norge. Amazon og Ebay sender også ut en del falske varer. En venninne av meg fikk faktisk en eske og sminkeboks som var åpnet!!! da vi sendte melding til amazon hevdet de naturligvis at det var posten/tollen sin feil.

  Amatører.

 2. Pingback: Syv gode måter å få en perfekt hud på | Kosmetikkportalen

 3. Pingback: Sminke og kosmetikk - hvor mye koster det hvert år? | Kosmetikkportalen

 4. Svar

  Jeg elsker nettsiden til Blush.no. kjøpt en del fra siden dems ja 🙂

 5. Svar

  Jeg ønsker mere info før jeg sender noe mail om det du spørte meg om, så infoen kan du sende som meling på bloggen min.

   • Amund
   • februar 14, 2014
   Svar

   Will do.

 6. Pingback: Sminke og kosmetikk

  • Christine
  • mars 7, 2014
  Svar

  Det er et uomtvistelig faktum at det å kjøpe billig sminke på nett gjøres i norske nettbutikker hvert fall. Det er så utrolig mange norske sminkebloggere som tjener penger på å henvise til andre utenlandske nettbutikker, og de annonserer kun for å tjene penger – ikke for å veilede leserne til å kjøpe sminke i de riktige nettbutikkene.

  Nå vet jeg ikke hvordan denne siden er, men det hadde vært fint om dere ikke tenker profitt. Mvh Christine

   • Amund
   • mars 7, 2014
   Svar

   Vi anbefaler utelukkende norske nettbutikker som er både trygge å bestille fra og som vi selv har erfaring(er) med.

  • Farao
  • mars 10, 2014
  Svar

  Bruker selv alltid Blush når jeg skal kjøpe sminke på nett. Har også prøvd utenlandske, men de preges egentlig bare av utrolig lang ventetid. Var dum nok til å prøve å handle sminke på ebay (!) en gang.

  Tok to måneder og det jeg fikk var vel egentlig bare dritt.

  • Oakley
  • mars 14, 2014
  Svar

  Jeg har en del dårlige erfaringer med Blivakker, så anbefaler egentlig å holde seg til Blush eller Shopping4net. Det finnes også en del andre nettbutikker på norsk som selger sminke, men de har som regel dårlig leveringstid.

  • Sofie Krsand
  • mars 24, 2014
  Svar

  Det latterligste jeg ser er når folk løper rundt på divserse blogger og nettsider og promoterer sine små nyoppstartede nettbutikker bare for å prøve å få en eller annen kunde. Men her har dere virkelig truffet spikeren på hodet med tanke på de nettbutikkene i Norge som er best til å selge sminke billig. Jeg er imponert over utvalget til Shopping4net i hvert fall, det er en butikk jeg ikke har hatt så mye med å gjøre tidligere …men tenker kanskje å slenge inn en ordre nå som jeg ser hvor mye bra de har – og hvor lave priser de faktisk har på sminke.

  Litt verre stod det til da jeg sjekket kontaktlinse-prisene opp mot feks lensit og lensstore. Der var de nok ikke like sterke. 🙂

  • J-lo
  • mars 25, 2014
  Svar

  Tusen takk for at dere endelig har oppdatert listen. Strawberrynet og Vakker.no er to av de beste nettbutikkene å kjøpe sminke på i Norge. Til tross for at Strawberrynet sender fra utlandet (USA tror jeg det er), så får man produktene ganske kjapt.

  De har også haugevis med gode merker som L`oreal..til en veldig billig pris. Det er det nærmeste man kommer ordentlig USA-priser hvis man kjøper i NOrge. andre nettbutikker har veldig ofte ikke samme utvalg og man blir ofte nødt til å betale moms og skatt når varen kommer.

   • Marie
   • desember 9, 2017
   Svar

   Bare hyggelig! Det var på tide å oppdatere listen, ja.

   Du har helt rett. Nettbutikkene du nevner har veldig stort utvalg og selger billig sminke. Takk for at du tar deg tid til å kommentere! 🙂

  • Karla
  • mars 29, 2014
  Svar

  Du kan med fordel legge inn Blivakker.no her. Jeg kjøper all sminken min derfra og har ikke angret et eneste sekund på at jeg har fått en «favoritt-nettbutikk».

  Godt utvalg og fine priser. Så har de også fri frakt, men det er jeg ikke så sikker på at Blush har?

  • Jordan
  • april 2, 2014
  Svar

  Ser dere har lagt inn Blivakker nå. TOMMEL OPP!

   • Amund
   • juni 17, 2014
   Svar

   Det er en nettbutikk vi går god for når man skal kjøpe sminke på nett, ja. Godt vareutvalg og fine priser. 🙂

  • Jaenette
  • april 4, 2014
  Svar

  Takk for å liste opp de mest seriøse aktørene i Norge. Jeg får til stadighet mail fra nye «sminkebutikker på nett» om at de har så utrolig billig sminke og alt mulig, men nettsidene deres ser ut som de er laget i 1999.

  Sånn helt seriøst, hvis man går vekk fra de store aktørene og begynner å kjøpe fra små nisjebutikker (ja, det er det jeg kaller dem), så har man egentlig bare seg selv å takke når man får noe overpriset dritt som tar 100 år å sende i posten.

  • Edin
  • april 7, 2014
  Svar

  Shopping4net er i mine øyne den beste butikken da de også har utvalg av mye annet, men allikevel er det ofte slik at jeg sverger til blivakker da det er den nettbutikken jeg har kjøpt mest fra opp gjennom årene.

  Alltid et dilemma å vite om man skal bytte nettbutikk eller holde seg til den man alltid har brukt. Begge de to jeg nevner har i hvert fall billig sminke i haugevis, så hvis noen leser denne kommentaren i det hele tatt skal de få vite det 😀

  • Sminkegal kjerring
  • april 15, 2014
  Svar

  Skal du ha billig sminke på nett må du være smart. Har sett at det er store prisforskjeller på de norske nettbutikkene, noe de selv hevder ikke eksisterer. Det som er et sleipt triks noen ganger er å love at man har de billigste produktene også består sortimentet KUN av varer som andre ikke har. Sånne ting hater jeg rett og slett.

   • Amund
   • april 15, 2014
   Svar

   Jeg vet at det har vært et problem i elektronikkbransjen i Norge, men ikke hørt om så mange tilfeller i nettbutikker som selger kosmetikk og sminke.

    • Marie 90
    • desember 1, 2016
    Svar

    Kan allerede si at du har bidratt med en god del bra ting. Ser også at dere har listet opp MakeupMania nå – en kjempebra butikk i følge meg selv. Bra at dere ikke bare lister opp de butikkene som dere eventelt skulle få penger fra, men faktisk gir et godt tilbud. Det å finne billig sminke på nett blant alle nettbutikkene i Norge er ikke alltid like lett.

  • Oppdaterung_deutsch
  • mai 13, 2014
  Svar

  Takk for ny og oppdatert liste.

  Jeg har prøvd Blivakker, men er ikke veldig fornøyd med dem. Var også Hildrechristina (som blogger om sminke) som skrev en del dritt om dem for en stund siden. Tror heller jeg bruker energien min på andre nettbutikker å kjøpe sminke fra hvis de oppfører seg sånn. Dårlig kvalitet, lang leveringstid og generelt dårlig service: BAD!!!!!

   • marie
   • februar 21, 2016
   Svar

   Har bestilt fra blivakker helt siden jeg begynte å bestille sminke fra nett. Aldri hatt problemer og alltid fått super kundeservice 🙂

 7. Svar

  handlet på blivakker og blush, har hittil vært fornøyd 🙂

  • Rafael
  • august 20, 2014
  Svar

  Hei alle sammen! Du kan hente vår hjemmeside *******.no med noen produkter importert fra Polen, er de samme kvalitet rett fra produsenten. Kort beskrivelse: dette er vår (meg og min kone) lite selskap som ikke er vår viktigste jobb, så vi har kosmetikk billig som det er mulig, har vi ikke betale for annonser eller leie kommersielle lokale. Vi kjenner smerten av å få disse produktene i Norge, så vi prøver å få litt hjelp for deg!
  One more problem er svært dyrt transport inne Norge. Men hvis du kan komme til Oslo, Skjetten eller Fjellhamar vi kan møtes i disse stedene. Jeg håper du kan prøve våre tjenester og hjelpe oss å vokse;) Sorry for dårlig norsk!

   • Amund
   • august 21, 2014
   Svar

   Hei Rafael,

   hyggelig at du kommenterer artiklene våre. Men det er ikke helt plassen for å reklamere for egne nettbutikker, dessverre. Hvis du har lyst til at vi skal prøve ut nettbutikken din eller noen av dine produkter, så kan du få en addresse og sende det til oss – så skal vi liste den opp her hvis vi kan anbefale service, pris og produkt.

   mvh

 8. Pingback: Slik bekjemper du tørr hud om vinteren | Kosmetikkportalen

  • Amund
  • januar 8, 2016
  Svar

  Tester bare ut om det nye designet også aksepterer kommentarer i denne seksjonen.

  EDIT: Check! 🙂

 9. Pingback: Falsk sminke kan forårsake helseproblemer | Alt om helse

  • Meg
  • april 17, 2017
  Svar

  På **** (fjernet på grunn av elendig reklame) koster nesten alle varer 1.00 dollar. Shipping koster med mindre du kjøper for 35.00 dollar, ser ut til å ha gode produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *